Aangepast sporten


Hou je van lekker sporten en ben je tussen de 8 en 18 jaar? Zit je op speciaal onderwijs of op regulier onderwijs met een rugzakje? En heb je wel eens een sport beoefend, maar kwam je niet uit de verf omdat er niet voldoende aandacht voor je was? Dan is aangepast sporten bij Altis écht iets voor jou!

Plezier in sport en gezellig bezig zijn met elkaar staan bij Altis centraal. Met een team van trainers en vrijwilligers staan we klaar om jou vele vormen van atletiek te leren. Dat doen we op een speelse manier en binnen jouw mogelijkheden. En: atletiek is meer dan alleen hardlopen! Verspringen, speerwerpen, kogelstoten, hoogspringen, hordelopen en de estafette: we gaan het allemaal doen.

In de winter trainen we in de gymzaal aan de Raadhoven 1 in Schothorst. En van april tot november trainen we lekker buiten op de atletiekbaan aan de Schothorsterlaan. De groep die aangepast sporten doet bij Altis is nu nog vrij klein. Maar we zijn erg enthousiast en willen graag groeien naar minimaal 2 groepen: een groep voor de leeftijd 8-12 jaar en een groep voor de leeftijd 13-18 jaar.

Dus: kom jij ook bij ons sporten? Je bent van harte welkom!

De eerste 4 weken mag je kennis komen maken. Dat kost niets. Als je daarna lid wordt van Altis en elke week komt trainen, betaal je contributie. We trainen op dit moment op vrijdagmiddag, maar er is ook ruimte voor ons op de woensdagmiddag. Wil je weten of je atletiek leuk vindt? Bel dan voor een afspraak om te komen proeftrainen!

Meer informatie over aangepast sporten bij Altis:
Franz van Barneveld (trainer)
franz.barneveld@gmail.com
06 - 53 27 89 91

Download onze folder (PDF)

Atletiekbaan Schothorst
Schothorsterlaan 78
3822 NB Amersfoort

Telefoonnummer:
(033) 480 1961

Klaverblad Verzekeringen  Runnerworld 
BDU/De Stad Amersfoort Reto Cruyff foundation