Club- en baanrecords


Atletiek is een sport van meten. Tijden meten, afstanden meten, hoogtes meten, maar ook meten met andere atleten. De beste prestaties ooit geleverd door een Altis atleet, staan op de pagina clubrecords vermeld.

Uitgangspunt hiervoor is dat het gaat om de clubrecords zoals deze bij de senioren zijn gevestigd. Een junior(e) kan in deze lijst staan, maar dan zal hij/zij de prestatie met senioren materiaal geleverd hebben.

Vanaf de opening van de atletiekbaan aan de Schothorsterlaan in 1986, zijn er vele wedstrijden geweest. De beste prestatie per onderdeel, staat vermeld bij de baanrecords. Ook hier geldt dat het om de senioren records gaat.

Hierbij mag worden aangetekend, dat het niet alleen gaat om baanwedstrijden georganiseerd door AV Altis. Ook de baanwedstrijden van onze zustervereniging AV Triathlon zijn meegenomen in de baanrecords.

Heb je (of weet je) een prestatie die in aanmerking komt voor een club- en/of baanrecord of wellicht thuishoort in onze Tienbestenlijst? Laat het de Recordcommissie weten. Stuur ze een mail met je naam, onderdeel, prestatie en plaats & datum van de prestatie.

Bekijk de onlineversie van de Altis Tienbestenlijst, geheel up-to-date.

ook in het vernieuwde clubhuis is weer plaats voor de club- en baanrecords
Natuurlijk ook in het nieuwe clubhuis: overzicht met de club- en baanrecords naast alle bekers

Atletiekbaan Schothorst
Schothorsterlaan 78
3822 NB Amersfoort

Telefoonnummer:
(033) 480 1961

Klaverblad Verzekeringen  Runnerworld 
BDU/De Stad Amersfoort Reto Cruyff foundation